Jezus komt spoedig

Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij. – Joh. 14:6

Video's

In dit domein kunt u mijn laatste tien updates bekijken. Verder zal ik in dit domein meerdere belangrijke thema's uitlichten, zodat deze video's gemakkelijk te vinden zijn. Voor alle andere video's wil ik u doorverwijzen naar mijn YouTube-kanaal. Er worden wekelijks nieuwe video's geüpload. Het zijn voornamelijk onderwijzende, onthullende en bemoedigende video's.


In deze laatste dagen gebeurt er een hoop in Israël en in de rest van de wereld. Het land van God is de profetische tijdklok van de Bijbel, dus naar Israël moet u blijven kijken om te weten hoe laat het is op die tijdklok. Onthoud goed het volgende:

  • Israël is Gods profetische tijdklok;
  • Jeruzalem laat zien waar de urenwijzer staat;
  • De Tempelberg laat zien waar de secondewijzer staat;
  • Israël is Gods volk en oogappel, dus de kerk is niet in de plaats van Israël gekomen. God zal al Zijn beloften aan Israël vervullen in Jezus Christus hun Waarachtige Koning, de Messias;
  • Bijbelprofetie staat niet in de Schriften om u bang te maken, maar om u voor te bereiden en levend te maken, zodat u een verwachtend geloof krijgt;
  • Ongeveer 33% van het Woord van God is Bijbelprofetie!

    Maar u, Daniël, houd deze woorden geheim en verzegel dit boek tot de tijd van het einde. Velen zullen het onderzoeken en de kennis zal toenemen.
    – Daniël 12:4

 


Veracht de profetieën niet.
– 1 Thessalonicenzen 5:20

 

 


Dit moet u allereerst weten, dat geen enkele profetie van de Schrift een eigenmachtige uitleg toelaat; want de profetie is destijds niet voortgebracht door de wil van een mens, maar heilige mensen van God, door de Heilige Geest gedreven, hebben gesproken.
– 2 Petrus 1: 20-21

 

 


Zalig is hij die leest en zijn zij die horen de woorden van de profetie, en die in acht nemen wat daarin geschreven staat, want de tijd is nabij.
– Openbaring 1:3

 

 


Het getuigenis van Jezus is namelijk de geest van de profetie.
– Openbaring 19:10

 

 


En hij zei tegen mij: Verzegel de woorden van de profetie van dit boek niet, want de tijd is nabij.
– Openbaring 22:10
E-mailen
Map
Info
Instagram