Jezus komt spoedig

Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij. – Joh. 14:6

Kleding

In dit thema kunt u verschillende ontwerpen van evangelisatie kleding bekijken. Zoals u weet, draag ik vaak truien en T-shirts met Bijbelteksten. Hierdoor krijg ik regelmatig de vraag waar ik deze artikelen bestel. Ook werd mij geadviseerd om hiermee iets te gaan doen, omdat we op deze manier ons geloof kunnen uitdragen naar de buitenwereld. Ik heb hier een lange periode van afgezien, maar uiteindelijk heb ik toch besloten om kleding te gaan aanbieden. Dit doe ik niet alleen, want ik werk samen een zuster in Christus.

Mocht u het leuk vinden om uw geloof uit te dragen, dan kunt u via de online store uw bestelling plaatsen. Hiermee steunt u tegelijkertijd met een kleine bijdrage mijn werk. Hieronder kunt u de verschillende ontwerpen bekijken.


Want ik schaam mij niet voor het Evangelie van Christus, want het is een kracht van God tot zaligheid voor ieder die gelooft, eerst voor de Jood, en ook voor de Griek.
Want de gerechtigheid van God wordt daarin geopenbaard uit geloof tot geloof, zoals geschreven is: Maar de rechtvaardige zal uit het geloof leven.
– Romeinen 1: 16-17

E-mailen
Map
Info
Instagram