Jezus komt spoedig

Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij. – Joh. 14:6

Contact

In dit domein kunt u contact met mij opnemen en mijn agenda inzien. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u via het onderstaande formulier contact opnemen. Alle e-mails worden z.s.m. beantwoord. Ik hoor graag van u.


Twitter-tijdlijn


Gastenboek

49 berichten op 3 pagina's
Light
29-12-23 17:07:41
Als "die-hard" atheïsten jaren lang reclamefolders
in de bus krijgen van winkels waar zij nooit komen dan hoor je ze niet. Als zij een keer een evangelisatie folder in de bus krijgen terwijl zij nooit in de kerk komen, dan slaan ze op tilt en worden ze des "duivels". Kun je na gaan wat een "kracht" er in de naam Jezus is.
Weldam
29-12-23 17:01:20
test
Arjan van Selm
27-12-23 14:32:28
Waarde broeder Kenneth,
We kennen uit de Liefde dat we uit de Waarheid zijn, alleen van en door Jezus Christus (naar 1 Joh 3:19).
Helaas zijn er veel kerken die een eenzijdige boodschap meegeven of een evangelie met omkaderingen t.g.v. belijdenisgeschriften. Zie bv. een artikel in het RD van vandaag van ds. Van der Brink over Hyperdordt.
Goed dat je, net als andere broeders met de Maranatha achtergrond, veel aandacht schenkt aan het profetisch Woord.
Hartelijke groet en Gods zegen.
Jan Gröneveld
24-12-23 20:23:32
Ik heb enkelen van jezuskomtspoedig.nl ontmoet en gesproken. In mijn ogen belijden zij geen geloof, maar eerder het tegenovergestelde wat ze zelf niet door hebben. Ze gaan zo ver in hun overtuiging en het veroordelen van anders denkenden, dat het juist niets meer met geloof te maken heeft en eerder godsdienstwaanzin is. Voor mij heeft deze groep sektarische trekjes. Heel eng.

Ik hoop dat de mensen van jezuskomtspoedig.nl hier eens over na willen denken.
Marcel Hendriks
17-12-23 09:13:34
Ik ontving een kaartje in mijn brievenbus. Wat ontzettend leuk! Ik heb deze website bezocht en vind het prachtig. Goed bezig met deze stichting! Ga vooral zo door. Ik zal de stichting op X gaan volgen! Hartelijke groet en Gods zegen toegewenst voor een ieder die dit leest!
Jan Gröneveld
03-12-23 16:27:24
Op landgoed Twickel worden telkens opnieuw op meerdere locaties ongewenst visitekaartjes met geloofsovertuigingen achter gelaten, waarbij de eigenlijke uitingen van die locatie worden verwijderd.

Ik verzoek de mensen achter jezuskomtspoedig.nl te stoppen met deze onbeschofte manier van opdringen van hun mening. Ieder zijn mening, jullie die van jullie, en anderen die van hen.

Ik hoop dat u dit nu eens gaat respecteren.

Jan Gröneveld.
nicoline Kuijt
30-10-23 20:23:41
Geheel onverwachts zit er een folder van uw organisatie tussen de folders van de Hema en de Xenos. Persoonlijk vind ik dit erg ongepast en een goedkope manier om uw God aan de man te brengen. Ik wil u vragen hiermee te stoppen. Ik heb een andere religie en ik heb hinder van de folder. Ik val u ook niet lastig met mijn religie, graag wil ik ook geen folders zien van uw organisatie.
D W
30-10-23 10:22:12
Onderstaande reacties zijn duidelijk. De schepping keert zich tegen de Schepper en ontkent Hem. Met andere woorden "het schilderij keert zich tegen zijn maker, zijn schilder, zijn creator". Het is hartverscheurend dat mensen ageren tegen de waarheid. Maar ook voor jullie (met jullie stoere zelf aangenomen namen zoals lucie satan, lucifer morningstar, Drassige Anjer, lucifer gevallen aarts-engel, gaat jou niks aan stoppen ermee en gaatjegeendonderaan) is Jezus Christus gestorven op het kruis van Golgotha. Ook al ga je nog zo tekeer, een feit kan je niet veranderen. Denk er eens over na of het zinvol is te ageren tegen de Waarheid.... Je kunt ook de Waarheid in stilte aannemen en je leven positief laten veranderen door het Evangelie van God de Schepper, zijn zoon Jezus Christus en de Heilige Geest. It's up to you folks....
Lucie Satan
29-10-23 09:03:02
Serieus ik maak niet voor niks account aan op een folderwebsite en nu krijg ik jullie ongevraagde Jezus folder in mijn tolderpakket op naam, aleens van privacy gehoord en ik wens niks meer van jullie Jezus te onrvangen bij ons ie niet welkom
Lucifer Morningstar
28-10-23 18:12:32
Fijn dat Jezus op het punt staat te climaxen. Nadat hij voor onze zonden is gestorven, mag hij ook wel eens een seksueel pleziertje hebben.

Met vriendelijke groet,
Lucifer
Drassige Anjer
28-10-23 11:10:56
Misschien wilt Gerda ook wekelijks vertellen over haar obesitas-avonturen? Wilt meneer Koran ook graag zeggen dat ik geen hamburger mag? Stop a.u.b. met verspreiden van deze slechte sprookjesverhalen tussen de blaadjes van AH en Kruidvat!!!
Lucifer Gevallen Aarts-Engel
07-10-23 15:25:00
Gaarne geen info blaadjes meer tussen de wekelijkse reclame folders. Ik stel dit niet op prijs. En dan druk ik mij nog netjes uit.
Gaat jou niks aan Stoppen ermee
07-10-23 10:20:26
Dit onzin hoort niet bij onze wekelijkse reclame folders .
Stoppen ermee met indoctrinatie het is gevaarlijk,
Gaatjegeendonderaan
03-10-23 11:18:32
Serieus? Nu verkondigen jullie deze troep en onzin ook al via de wekelijkse folders. Iemand die nu nog niet naar een kerk gaat heeft geen interesse. Deal er maar mee. Val mij er niet mee lastig. Ik zal nooit 1 voet in een kerk zetten. Al kreeg ik ervoor betaald. Doodzonde van het papier.
Sylvia R. Hooftman-Bremer
02-09-23 03:54:47
Hai Kenneth en Dewey,

Gefeliciteerd met jullie zoontje Jonah, idd geweven in de moederschoot. Wat een wonder! - Ja, ik ben een beetje laat met mijn felicitatie, want ik heb jullie video's en deze site pas enkele weken geleden ontdekt :) Wat een zegen jullie video's. En wat een mooie site is dit.
Yolande Te Wil
25-08-23 11:06:25
Het boek.van Henoch is zeer interessant om te lezen. Het gaat ook over de eindtijd. De gevallen engelen en over de hemel.

https:­//­wimjongman.­nl/­artikelen/­henoch-­nl.­html#­7

Veel leesplezier!

Lieve groet,

Yolande
Froukje Zetten
25-07-23 13:10:51
Dag van harte gelukgewenst met jonah een geschenk van de Here GOd. Veel zegen voor JOnah.
Fokje Beerda
17-07-23 17:27:12
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Jonah, een Gods geschenk, veel geluk en veel liefde met z'n allen toegewenst! Groetjes Fokje
Evelin. de Galan
13-07-23 21:01:50
Lieve Kenneth en Dewey,
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie lieve Jonah.Een nieuw leven door God geschapen en geweven in de moederschoot.Het is een wonder van God en ook een geschenk van God.Wat een vreugde en wat een genade.Gods zegen voor jullie en heel veel liefs met de liefde van onze Here Jezus voor dit liefdevolle gezin.Lieve groet van Evelin de Galan.
Evelin de Galan
13-07-23 12:06:36
Lieve Kenneth en Deveny,

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie lieve Jonah. Een nieuw leven door God geschapen en geweven in de moederschoot. Het is een wonder van God en ook een geschenk van God. Wat een vreugde en wat een genade. Gods zegen voor jullie en heel veel liefs voor dit mooie, liefdevolle gezin. Lieve groet van Evelin.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map
Info
Instagram