Jezus komt spoedig

Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij. – Joh. 14:6

Contact

In dit domein kunt u contact met mij opnemen en mijn agenda inzien. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u via het onderstaande formulier contact opnemen. Alle e-mails worden z.s.m. beantwoord. Ik hoor graag van u.


Twitter-tijdlijn


Gastenboek

44 berichten op 3 pagina's
Jan Gröneveld
03-12-23 16:27:24
Op landgoed Twickel worden telkens opnieuw op meerdere locaties ongewenst visitekaartjes met geloofsovertuigingen achter gelaten, waarbij de eigenlijke uitingen van die locatie worden verwijderd.

Ik verzoek de mensen achter jezuskomtspoedig.nl te stoppen met deze onbeschofte manier van opdringen van hun mening. Ieder zijn mening, jullie die van jullie, en anderen die van hen.

Ik hoop dat u dit nu eens gaat respecteren.

Jan Gröneveld.
nicoline Kuijt
30-10-23 20:23:41
Geheel onverwachts zit er een folder van uw organisatie tussen de folders van de Hema en de Xenos. Persoonlijk vind ik dit erg ongepast en een goedkope manier om uw God aan de man te brengen. Ik wil u vragen hiermee te stoppen. Ik heb een andere religie en ik heb hinder van de folder. Ik val u ook niet lastig met mijn religie, graag wil ik ook geen folders zien van uw organisatie.
D W
30-10-23 10:22:12
Onderstaande reacties zijn duidelijk. De schepping keert zich tegen de Schepper en ontkent Hem. Met andere woorden "het schilderij keert zich tegen zijn maker, zijn schilder, zijn creator". Het is hartverscheurend dat mensen ageren tegen de waarheid. Maar ook voor jullie (met jullie stoere zelf aangenomen namen zoals lucie satan, lucifer morningstar, Drassige Anjer, lucifer gevallen aarts-engel, gaat jou niks aan stoppen ermee en gaatjegeendonderaan) is Jezus Christus gestorven op het kruis van Golgotha. Ook al ga je nog zo tekeer, een feit kan je niet veranderen. Denk er eens over na of het zinvol is te ageren tegen de Waarheid.... Je kunt ook de Waarheid in stilte aannemen en je leven positief laten veranderen door het Evangelie van God de Schepper, zijn zoon Jezus Christus en de Heilige Geest. It's up to you folks....
Lucie Satan
29-10-23 09:03:02
Serieus ik maak niet voor niks account aan op een folderwebsite en nu krijg ik jullie ongevraagde Jezus folder in mijn tolderpakket op naam, aleens van privacy gehoord en ik wens niks meer van jullie Jezus te onrvangen bij ons ie niet welkom
Lucifer Morningstar
28-10-23 18:12:32
Fijn dat Jezus op het punt staat te climaxen. Nadat hij voor onze zonden is gestorven, mag hij ook wel eens een seksueel pleziertje hebben.

Met vriendelijke groet,
Lucifer
Drassige Anjer
28-10-23 11:10:56
Misschien wilt Gerda ook wekelijks vertellen over haar obesitas-avonturen? Wilt meneer Koran ook graag zeggen dat ik geen hamburger mag? Stop a.u.b. met verspreiden van deze slechte sprookjesverhalen tussen de blaadjes van AH en Kruidvat!!!
Lucifer Gevallen Aarts-Engel
07-10-23 15:25:00
Gaarne geen info blaadjes meer tussen de wekelijkse reclame folders. Ik stel dit niet op prijs. En dan druk ik mij nog netjes uit.
Gaat jou niks aan Stoppen ermee
07-10-23 10:20:26
Dit onzin hoort niet bij onze wekelijkse reclame folders .
Stoppen ermee met indoctrinatie het is gevaarlijk,
Gaatjegeendonderaan
03-10-23 11:18:32
Serieus? Nu verkondigen jullie deze troep en onzin ook al via de wekelijkse folders. Iemand die nu nog niet naar een kerk gaat heeft geen interesse. Deal er maar mee. Val mij er niet mee lastig. Ik zal nooit 1 voet in een kerk zetten. Al kreeg ik ervoor betaald. Doodzonde van het papier.
Sylvia R. Hooftman-Bremer
02-09-23 03:54:47
Hai Kenneth en Dewey,

Gefeliciteerd met jullie zoontje Jonah, idd geweven in de moederschoot. Wat een wonder! - Ja, ik ben een beetje laat met mijn felicitatie, want ik heb jullie video's en deze site pas enkele weken geleden ontdekt :) Wat een zegen jullie video's. En wat een mooie site is dit.
Yolande Te Wil
25-08-23 11:06:25
Het boek.van Henoch is zeer interessant om te lezen. Het gaat ook over de eindtijd. De gevallen engelen en over de hemel.

https:­//­wimjongman.­nl/­artikelen/­henoch-­nl.­html#­7

Veel leesplezier!

Lieve groet,

Yolande
Froukje Zetten
25-07-23 13:10:51
Dag van harte gelukgewenst met jonah een geschenk van de Here GOd. Veel zegen voor JOnah.
Fokje Beerda
17-07-23 17:27:12
Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Jonah, een Gods geschenk, veel geluk en veel liefde met z'n allen toegewenst! Groetjes Fokje
Evelin. de Galan
13-07-23 21:01:50
Lieve Kenneth en Dewey,
Gefeliciteerd met de geboorte van jullie lieve Jonah.Een nieuw leven door God geschapen en geweven in de moederschoot.Het is een wonder van God en ook een geschenk van God.Wat een vreugde en wat een genade.Gods zegen voor jullie en heel veel liefs met de liefde van onze Here Jezus voor dit liefdevolle gezin.Lieve groet van Evelin de Galan.
Evelin de Galan
13-07-23 12:06:36
Lieve Kenneth en Deveny,

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie lieve Jonah. Een nieuw leven door God geschapen en geweven in de moederschoot. Het is een wonder van God en ook een geschenk van God. Wat een vreugde en wat een genade. Gods zegen voor jullie en heel veel liefs voor dit mooie, liefdevolle gezin. Lieve groet van Evelin.
Gerrit en corry Blom
12-07-23 22:57:56
Lieve broeder en zuster
Jullie zijn gezegend met een prachtige zoon een wonder van onze Heer
Onze felicitaties voor jullie
Geniet van elkaar
Lieve groetjes
Teun
09-07-23 13:25:55
Dat ie wegblijft, of bedoel je dat ie komt....is ie nog steeds niet gekomen dan?
Dan harder trekken
T.O. Sparky
22-06-23 13:02:01
Het enthousiasme van jou is aanstekelijk. Vele zaken, die je aan het licht brengt, zijn goed gefundeerd. Jouw mening over Israël daarentegen, komt voort uit traditie en wordt door jou aangenomen als een vaststaande waarheid waar onderzoek blijkbaar niet nodig is. Zo heb ik zelf als Christen 22 jaar lang gedacht m.b.t. Israël, tot dat ik het zelf ben gaan onderzoeken en tot de conclusie kwam dat alles totaal anders was. Profetie is gebaseerd op Christus en niet op Israël. Openbaring 19:10. Zo Kenneth, onderzoek de waarheid over Israël. Een algemeen onderzoek heeft eens uitgewezen, dat 90% van mensen het geloof hebben van een ander, maar 10% onderzoeken alles zelf. Dus werk aan de winkel.
Buiten dat, veel respect voor voor wat je doet.
patje
02-06-23 20:44:36
gods zegen voor jou kenneth en je vrouw en de baby . je bent een mooi mens die het woordt van god puur brengt amen
F.M.J. F.M.J. van de Kamp
13-05-23 14:53:29
Wilt u stoppen met die onzin in mijn brievenbus te doen. Er zit een duidelijk NEE/JA sticker op.
U bent zelf een slang en een zondaar, door mensen dit soort achterlijke teksten door de strot proberen te duwen!
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map
Info
Instagram