Jezus komt spoedig

Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij. – Joh. 14:6

Contact

In dit domein kunt u contact met mij opnemen en mijn agenda inzien. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u via het onderstaande formulier contact opnemen. Alle e-mails worden z.s.m. beantwoord. Ik hoor graag van u.


Twitter-tijdlijn


Gastenboek

24 berichten op 2 pagina's
Irma vde
14-03-23 13:20:19
Vader vergeef hen die onderstaande blasfemische commentaren durven ten toon te spreiden. Zij weten niet wat zij doen, maar komen spoedig achter De Waarheid. Ook Noach heeft 125 jaar geprofeteerd aan dovemansoren dat er een zondvloed kwam.
Zegen het werk van de dappere Kenneth en geef hem de Kracht om door te gaan.
Mijn gebed gaat naar het team achter 'Jezus komt spoedig', met deze naam bracht ook de Surinaamse Roy MacDonald krachtige lezingen.
Lisa Lois
01-03-23 11:37:30
Wat een verschrikkelijke berichten lees ik hier zeg, ik schrik daar van, Geloof mij ik heb in het duister geleefd met drugs drank en yoga, ik was ver weg van Jezus, maar ik ben God zij dank, weer terug bij God een betere weg kun je niet hebben! Ik hoop dat een ieder tot dit besef komt, vroeg of laat en het liefst zo spoedig mogelijk.
j morelis
26-02-23 11:20:11
U stopt ongevraagd een pamflet bij mij in de brievenbus waarin u mij er van beschuldigd een zondaar te zijn. Deze onterechte aantijging is wel heel hufterig. Bovendien gaat u uitgebreid verheerlijken dat het prima is dat een personage luisterend naar de naam God zijn eigen zoon aan het kruis laat vermoorden.
Uw bewoordingen en misleidende aantijgingen laten duidelijk zien dat u poogt anderen aan u te onderwerpen. Dat noemen we tegenwoordig Poetingedrag.
Uw ongefundeerde lulkoek is dus niet alleen walgelijk maar ook een directe bedreiging van de bestaande rechtsorde. Daarom verdient u het gerechtelijk vervolgd te worden.
Ben Jaspers
25-02-23 11:55:46
Hierbij zou ik u vriendelijk willen verzoeken om op te houden met de (geestelijke) vervuiling van het bos bij Nunspeet. Het bos is een plaats om van de natuur te genieten. Niet om lastig gevallen te worden met de onzin van een sekte die zich baseert op zieke verhalen over een doodgemartelde fantasiefiguur. Ik wens u het allerbeste toe. Met name dat u een positieve richting in uw leven vindt waarbij een een fijne en gezonde relatie met andere mensen ontwikkelt, in plaats hen lastig te vallen met gevaarlijke onzin.
Anne Anne Bakker
05-01-23 21:45:45
Er rijden twee treinen een naar het Eeuwig Licht en de ander naar het eeuwig duisternis,jammerdat er sommige gasten die in de duistere trein zitten niet over willen stappen(geen gesprek met jehova getuigen,nee nee, stikker)straks als de trein bij het laatste station is aangekomen moet je uitstappen en door de poort gaan waar je voor hebt gekozen,denk je dat het prettig zal zijn in het duisternis?Ik kies voor het Licht,van Vrede en Gerechtigheid,Deze wereld gaat voorbij die wereld van Vrede Licht en Gerechtigheid is in aantocht en heeel dichtbij,nog een paar stations en we zijn thuis.
Jezus is dood
28-12-22 15:56:40
Op mijn deur hangt een sticker waarop staat dat ik geen geloofsovertuigers aan de deur wil, en op mijn brievenbus een NEE NEE Sticker, wat een ontzettend botte kop moet je hebben om dan alsnog je klote kaartjes door de bus te gaan proppen.
Rot godverdomme op met je sprookjes propaganda stomme christenhonden!
Ralph List
09-12-22 10:05:55
Prachtige actie om Gods woord te verkondigen.
Het is ook een opdracht en wat is de nood hoog in de wereld van nu. Ik bid dat iedereen Jezus daadwerkelijk leert kennen! Hij is de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Hem!
Je Zus
12-11-22 09:22:00
Jammer dat ik degene die het kaartje door de brievenbus drukte niet persoonlijk trof.
Hou op met je religie bij anderen door de strot te duwen! Dat je de straat op gaat en onzin verkondigd moet je zelf weten...maar om op deze manier om toch een voet binnen de deur te krijgen is onacceptabel. "Dit schip is zinkende". Misschien iets beter nadenken over je tekst. "Dit" verwijst naar naar de religie zoals nu op je kaartje staat.
Bedankt voor het aanmaakkaartje van de houtkachel.
Klaas Vaak
11-11-22 15:41:10
Op mijn voordeur staat geen PREDIKING. Dat betekend dat ik daar geen behoefte aan heb. En zeker niet aan dit achterbaks blanco envelope gedoe. Maar achterbaks gedoe zijn jullie wel gewend!!!!!!!!!!! Respecteer de mening van een ander!!!
Marc Doetwenietttoe
30-09-22 15:47:56
Wegwezen met uw religieuze bagger. De rest van de wereld leeft reeds in 2022.
Gijs Hope
06-07-22 16:06:26
Ga zo door met duidelijke video"s!
Nico Maasland
02-04-22 19:17:20
de site is echt verbeterd.
zeer informatief en duidelijk
met directe links naar het onderwerp
Henry Koster
25-02-22 01:55:29
Lieve mensen,

U die hier klaagt dat er folders in uw bus vallen over het Evangelie als er bv een nee/nee sticker op de bus staat.

De lokale regels staan ongeadresseerde politieke, maatschappelijk en geloof lectuur toe.

En zelfs als het niet zou mogen. Onze liefde voor uw zieleheil en de hoop en redding die voor u is weggelegd is zo kostbaar dat men uw verontwaardiging met dankbaarheid aannemen.

Men is er niet op uit u kwaad te doen, mocht u het wel zo ervaren dan heeft u des te meer reden u te bekeren en Jezus Christus te geloven.
Sonja Toes
16-01-22 21:23:41
Wauw wat maak jij duidelijke video’s! Heel boeiend om naar te kijken en wat weet je veel over alles. Heel fijn om jou te kennen. Wens je veel wijsheid van God toe en Zijn Zegen!
Steffie Wallis de Vries
13-01-22 17:14:54
Ls,

Ik wil geen reclame meer van u in mijn brievenbus. Ik heb een nee nee sticker. Ik vind de arrogantie werkelijk stuitend. Het heeft niets met Gods woord te maken.
Jopie Jopie Nieman
01-12-21 15:38:12
Kenneth. Geweldig hoe je GODS woord brengt. Ik kijk al weer uit naar de volgende uitzending. Deze boodschap daar kunnen we niet zonder! Let op de tekenen der tijden! In GODS LIEFDE verbonden.
Martijn Nederhof
29-11-21 15:48:24
Ik reed over de A15 bij Hardinxveld Giessendam en zag levensgroot het billboard met jullie project daarop! Wauw, indrukwekkend....wat mooi gedaan :) ik draag van harte mijn steentje bij aan jullie project en bid dat velen het vertrouwen op God stellen
Jan Kees De Jager
24-11-21 21:12:48
Prima billboard gozert, lekker bezig pik
Jan Karelse
02-10-21 15:24:05
Geen reclame staat er op mijn brievenbus dus dan ook graag geen reclame of kaartjes in mijn brievenbus deponeren.
henk Gras
16-09-21 20:27:06
IDIOOTTT
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map
Info
Instagram