Jezus komt spoedig
Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij.


 

 

Help mee het Evangelie te verspreiden

Klik hier om mee te doen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer dan op mijn Telegram-kanaal.
De Bijbel vertelt het verleden, het heden en de toekomst
Help mee om het Evangelie te verspreiden. Klik hier om te abonneren op mijn YouTube-kanaal.
Help mee om het Evangelie te verspreiden. Klik hier om te abonneren op mijn Vimeo-kanaal.


Profetisch nieuws


Terug naar overzicht

06-07-2021

De wereld wordt opgeschrikt door grote oorlogsdreigingen

Beste lezers,

Vandaag een profetisch nieuwsartikel over de hoogoplopende oorlogsdreigingen. Dit zijn namelijk allemaal tekenen dat de voleinding nadert. Hieronder kunt u een overzicht van de verschillende oorlogsdreigingen inzien.

Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is (15-06-2021)
De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft op Twitter aangekondigd dat de leiders van de NAVO het erover eens zijn dat het land lid van het bondgenootschap moet worden. Het Kremlin is daar van meet af aan zeer duidelijk over geweest: het plaatsen van NAVO troepen, vliegtuigen en raketten op Oekraïense bodem betekent onmiddellijk oorlog, en die zal hoogstwaarschijnlijk niet beperkt blijven tot slechts een handjevol Russische raketten.

De Westerse globalisten sturen al heel lang aan op het veroorzaken van een grote oorlog met Rusland, vooral omdat dit land een bedreiging vormt voor de nu in uitvoering zijnde communistische Great Reset zoals die in Davos, Washington en Brussel werd gepland. Het Westen wil de controle krijgen over de enorme Russische olie- en gasvoorraden, waarmee Rusland zich eenvoudig aan de CO2-vrije klimaatdictatuur kan onttrekken (1).

Turkije activeert militair interventiepact met de Palestijnen (16-06-2021)
Illegale Turkse claims op gasvoorraden Middellandse Zee brengt land in botsing met Cyprus, Griekenland, Israël, Rusland, Egypte, Syrië en Frankrijk – Politieke en militaire acties om Turks-Ottomaanse wereldrijk vanaf 2023 te herstellen gaan onverminderd door

De Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan heeft een in 2018 opgesteld militair pact met de Palestijnen geactiveerd, wat verstrekkende gevolgen kan hebben voor het Midden Oosten, en in de toekomst een directe oorlog met Israël kan veroorzaken. Het pact is namelijk vergelijkbaar met de Turkse militaire interventie in Libië. Turkse ‘instructeurs’ gaan nu Palestijnse veiligheidstroepen trainen, en ook ‘technische assistentie’ verlenen. In Libië zien we heel duidelijk wat die ‘assistentie’ inhoudt: bewapening. Het Turks-Ottomaanse wereldrijk is, zoals we sinds 2010 schrijven, dus druk bezig zichzelf opnieuw op te bouwen, zoals Erdogan al zo lang belooft. Zijn visioen moet vanaf 2023 – het jaar waarin hij tevens de eerste Turkse maanlading wil uitvoeren – harde realiteit worden (2).

China dreigt VS met oorlog als militaire steun aan Taiwan niet wordt stopgezet (02-03-2021)
Een woordvoerder van het Chinese ministerie van Defensie heeft in een officiële verklaring geëist dat de Verenigde Staten ‘alle militaire banden met Taiwan’ verbreekt. Amerika is al jaren Taiwans grootste wapenleverancier. Beijing beschouwt het eiland nog steeds als een afvallige provincie die hoe dan ook weer bij China moet worden gevoegd. Als de VS dit in de weg staat, dan betekent dit oorlog (3).

Russische jets oefenen met het bombarderen van vijandelijke schepen, dagen nadat ze hebben gedreigd de HMS Defender te laten zinken tijdens NAVO-oorlogsspelletjes (03-07-2021)
RUSSISCHE straaljagers oefenden zaterdag met het bombarderen van vijandelijke schepen in de Zwarte Zee - dagen nadat ze hadden gedreigd een Britse torpedobootjager die door de regio zeilde, tot zinken te brengen.
Dit komt omdat de Russische president Vladimir Poetin zei dat hij elk schip zou kunnen aanvallen omdat het Westen heel goed weet dat ze die oorlog niet kunnen winnen (4).

Science fiction wordt realiteit: Israël en VS voeren testen uit met krachtige microgolf- en laserwapens (04-07-2021)
Rusland test ander superwapen: ‘Putins City Killer’, een enorme onderzeeër met nucleaire torpedo’s met een bereik van 10.000 km. – Mensheid gaat door met wat ze historisch het beste kan: elkaar zo efficiënt mogelijk vernietigen

Mede dankzij science fiction films zoals Star Wars kondigde de Amerikaanse president Ronald Reagan in de jaren ’80 zijn ‘Strategische Defensie Initiatief’ (SDI) aan. Miljarden werden gestopt in de ontwikkeling van laserwapens, met name om binnenkomende kernraketten te kunnen vernietigen. Het project werd in de jaren ’90 als ‘mislukt’ beschouwd, maar de technologische ontwikkelingen gingen ondertussen gewoon door. Israël kondigde onlangs zijn eerste laserkanon voor vliegtuigen aan. Eerder deze maand heeft de VS in de woestijn van New Mexico een microgolfkanon getest waarmee in één klap hele zwermen van kleine drones kunnen worden uitgeschakeld. Ondertussen heeft Rusland het over een hele andere boeg gegooid, en voert nu testen uit met ‘Putins City Killer’ (5).

U zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen
3 Toen Hij op de Olijfberg zat, gingen de discipelen naar Hem toe toen zij alleen waren, en zeiden: Zeg ons, wanneer zullen deze dingen gebeuren? En wat is het teken van Uw komst en van de voleinding van de wereld?
4 En Jezus antwoordde en zei tegen hen: Pas op dat niemand u misleidt.
5 Want velen zullen komen onder Mijn Naam en zeggen: Ik ben de Christus; en zij zullen velen misleiden.
6 U zult horen van oorlogen en geruchten van oorlogen; pas op, word niet verschrikt, want al die dingen moeten gebeuren, maar het is nog niet het einde.
7 Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen.
8 Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën. – Mattheüs 24: 3-8


De weeën waar Mattheüs over spreekt, zijn al decennia lang bezig. Alleen zien we nu de weeën in frequentie toenemen, dat is precies wat er gebeurt als een vrouw dichterbij haar bevalling komt. Bovendien zijn de afgelopen jaren hier een bewijs van.

De wereld gaat dus niet meer worden zoals het was. Dit hebben onze overheden al laten weten.

Daarnaast is het altijd belangrijk om naar Israël te kijken, want Israël is onze profetische tijdklok.

3 En toen Hij op de Olijfberg zat, tegenover de tempel, vroegen Petrus, Jakobus, Johannes en Andreas Hem toen zij alleen waren:
4 Zeg ons, wanneer zullen deze dingen gebeuren? En wat is het teken wanneer al deze dingen in vervulling zullen gaan?
5 En Jezus antwoordde hun en begon te zeggen: Pas op dat niemand u misleidt.
6 Want velen zullen komen onder Mijn Naam en zeggen: Ik ben de Christus; en zij zullen velen misleiden.
7 En wanneer u hoort van oorlogen en geruchten van oorlogen, word dan niet verschrikt, want dit moet gebeuren, maar het is nog niet het einde.
8 Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen aardbevingen zijn in verscheidene plaatsen en er zullen hongersnoden zijn en onlusten. Deze dingen zijn het begin van de weeën. – Markus 13: 3-8


Markus beschrijft de van de voleinding van de wereld weer met andere kenmerken, dat is het mooie van de verschillende evangeliën. Hij benoemt hier namelijk het woord ‘onlusten’, dat zijn ongeregeldheden. Mijns inziens zijn er nog nooit zoveel ongeregeldheden geweest als in 2020-2021.

7 En zij vroegen Hem: Meester, wanneer zal dat dan zijn en wat is het teken dat deze dingen zullen gebeuren?
8 En Hij zei: Pas op dat u niet misleid wordt, want velen zullen komen onder Mijn Naam en zeggen: Ik ben de Christus, en: De tijd is nabijgekomen. Ga hen dan niet achterna.
9 En wanneer u zult horen van oorlogen en allerlei oproer, wees dan niet verschrikt. Want deze dingen moeten eerst geschieden, maar dat betekent niet meteen het einde.
10 Toen zei Hij tegen hen: Het ene volk zal tegen het andere volk opstaan en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk;
11 en er zullen grote aardbevingen zijn in verschillende plaatsen, hongersnoden en besmettelijke ziekten. Er zullen ook verschrikkelijke dingen en grote tekenen vanuit de hemel plaatsvinden. – Lukas 21: 7-11


Lukas schrijft over verschrikkelijke dingen en grote tekenen vanuit de hemel. In de grote verdrukking zal er vuur uit de hemel komen, maar ook nu komen er regelmatig asteroïden uit de hemel. Dit kunnen we kenmerken als grote tekenen vanuit de hemel.

Tekenen van de eindtijd
Graag wil ik afsluiten met wat Jezus zei tegen de menigte over de tekenen van de eindtijd. Soms begrijp ik niet waarom sommigen christenen deze tijd niet herkennen.

54 En Hij zei ook tegen de menigte: Wanneer u een wolk ziet opkomen vanuit het westen, zegt u meteen: Er komt regen. En zo gebeurt het.
55 En als er een zuidenwind waait, zegt u: Er komt hitte. En het gebeurt.
56 Huichelaars, de aanblik van de aarde en van de hemel weet u te duiden. Hoe kan het dan dat u deze tijd niet weet te duiden? – Lukas 12: 54-56


Blijf altijd het Woord van God lezen, zodat we de tijden kunnen herkennen. De Heere Jezus is het vlees geworden Woord. Hij is ons perfecte voorbeeld. Daarnaast zijn alle Schriften ingegeven door de Geest van God, waardoor ons Woord gelouterd is.

Kenneth

Bronnen
Xandernieuws (1)
Xandernieuws (2)
Xandernieuws (3)
The Sun (4)
Xandernieuws (5)Terug naar overzicht 
 
 
 
Map
Info