Jezus komt spoedig

Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij. – Joh. 14:6

Contact

In dit domein kunt u contact met mij opnemen en mijn agenda inzien. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u via het onderstaande formulier contact opnemen. Alle e-mails worden z.s.m. beantwoord. Ik hoor graag van u.


Twitter-tijdlijn


Gastenboek

24 berichten op 5 pagina's
Jezus is dood
28-12-22 15:56:40
Op mijn deur hangt een sticker waarop staat dat ik geen geloofsovertuigers aan de deur wil, en op mijn brievenbus een NEE NEE Sticker, wat een ontzettend botte kop moet je hebben om dan alsnog je klote kaartjes door de bus te gaan proppen.
Rot godverdomme op met je sprookjes propaganda stomme christenhonden!
Ralph List
09-12-22 10:05:55
Prachtige actie om Gods woord te verkondigen.
Het is ook een opdracht en wat is de nood hoog in de wereld van nu. Ik bid dat iedereen Jezus daadwerkelijk leert kennen! Hij is de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Hem!
Je Zus
12-11-22 09:22:00
Jammer dat ik degene die het kaartje door de brievenbus drukte niet persoonlijk trof.
Hou op met je religie bij anderen door de strot te duwen! Dat je de straat op gaat en onzin verkondigd moet je zelf weten...maar om op deze manier om toch een voet binnen de deur te krijgen is onacceptabel. "Dit schip is zinkende". Misschien iets beter nadenken over je tekst. "Dit" verwijst naar naar de religie zoals nu op je kaartje staat.
Bedankt voor het aanmaakkaartje van de houtkachel.
Klaas Vaak
11-11-22 15:41:10
Op mijn voordeur staat geen PREDIKING. Dat betekend dat ik daar geen behoefte aan heb. En zeker niet aan dit achterbaks blanco envelope gedoe. Maar achterbaks gedoe zijn jullie wel gewend!!!!!!!!!!! Respecteer de mening van een ander!!!
Marc Doetwenietttoe
30-09-22 15:47:56
Wegwezen met uw religieuze bagger. De rest van de wereld leeft reeds in 2022.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map
Info
Instagram