Jezus komt spoedig

Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij. – Joh. 14:6

Contact

In dit domein kunt u contact met mij opnemen en mijn agenda inzien. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan kunt u via het onderstaande formulier contact opnemen. Alle e-mails worden z.s.m. beantwoord. Ik hoor graag van u.


Twitter-tijdlijn


Gastenboek

24 berichten op 5 pagina's
Irma vde
14-03-23 13:20:19
Vader vergeef hen die onderstaande blasfemische commentaren durven ten toon te spreiden. Zij weten niet wat zij doen, maar komen spoedig achter De Waarheid. Ook Noach heeft 125 jaar geprofeteerd aan dovemansoren dat er een zondvloed kwam.
Zegen het werk van de dappere Kenneth en geef hem de Kracht om door te gaan.
Mijn gebed gaat naar het team achter 'Jezus komt spoedig', met deze naam bracht ook de Surinaamse Roy MacDonald krachtige lezingen.
Lisa Lois
01-03-23 11:37:30
Wat een verschrikkelijke berichten lees ik hier zeg, ik schrik daar van, Geloof mij ik heb in het duister geleefd met drugs drank en yoga, ik was ver weg van Jezus, maar ik ben God zij dank, weer terug bij God een betere weg kun je niet hebben! Ik hoop dat een ieder tot dit besef komt, vroeg of laat en het liefst zo spoedig mogelijk.
j morelis
26-02-23 11:20:11
U stopt ongevraagd een pamflet bij mij in de brievenbus waarin u mij er van beschuldigd een zondaar te zijn. Deze onterechte aantijging is wel heel hufterig. Bovendien gaat u uitgebreid verheerlijken dat het prima is dat een personage luisterend naar de naam God zijn eigen zoon aan het kruis laat vermoorden.
Uw bewoordingen en misleidende aantijgingen laten duidelijk zien dat u poogt anderen aan u te onderwerpen. Dat noemen we tegenwoordig Poetingedrag.
Uw ongefundeerde lulkoek is dus niet alleen walgelijk maar ook een directe bedreiging van de bestaande rechtsorde. Daarom verdient u het gerechtelijk vervolgd te worden.
Ben Jaspers
25-02-23 11:55:46
Hierbij zou ik u vriendelijk willen verzoeken om op te houden met de (geestelijke) vervuiling van het bos bij Nunspeet. Het bos is een plaats om van de natuur te genieten. Niet om lastig gevallen te worden met de onzin van een sekte die zich baseert op zieke verhalen over een doodgemartelde fantasiefiguur. Ik wens u het allerbeste toe. Met name dat u een positieve richting in uw leven vindt waarbij een een fijne en gezonde relatie met andere mensen ontwikkelt, in plaats hen lastig te vallen met gevaarlijke onzin.
Anne Anne Bakker
05-01-23 21:45:45
Er rijden twee treinen een naar het Eeuwig Licht en de ander naar het eeuwig duisternis,jammerdat er sommige gasten die in de duistere trein zitten niet over willen stappen(geen gesprek met jehova getuigen,nee nee, stikker)straks als de trein bij het laatste station is aangekomen moet je uitstappen en door de poort gaan waar je voor hebt gekozen,denk je dat het prettig zal zijn in het duisternis?Ik kies voor het Licht,van Vrede en Gerechtigheid,Deze wereld gaat voorbij die wereld van Vrede Licht en Gerechtigheid is in aantocht en heeel dichtbij,nog een paar stations en we zijn thuis.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map
Info
Instagram